+36 70 337 8364 evapat30@gmail.com

Life coaching: életvezetési támogatás a mindennapokban (egyénileg vagy párban)

Pataki Éva life coachingA legtöbb ember életvezetési tanácsadás-ként gondol arra, ami valójában egy önismereti munka, melyet én coachként tudok támogatni ügyfeleim számára.

Előfordult már, hogy szokatlan testi vagy lelki tüneteket tapasztalt, melyek akadályozták mindennapi életvezetését (például gyakori szédülés, gyengeség, szívdobogásérzés, energiahiány, kedvetlenség, kilátástalanság érzése, döntésképtelenség, alvászavar, kiégés érzése)?

Megélt már olyan élethelyzetet, ahol azt érezte, összecsaptak a hullámok a feje felett, nem látja a kivezető utat? Hogy legszívesebben kinyújtaná a karját, mint fuldokló a víz alól, és elkapna egy mentőkötelet…csak húzza ki valaki? Mindezt okozhatja a munkahelyi stressz, párkapcsolati problémák, munkahelyi és magánéleti konfliktusok, számos egyéb ok mellett.

Érezte már, hogy párjával, vagy egyéb családtagokkal nem ért szót: hogy mindenki a magáét mondja, de mégsem értik vagy „hallják meg” egymást? Ettől aztán folyamatos fojtogató frusztrációt, tehetetlenséget él meg, és fogalma sincs, hogy oldja fel a zajló konfliktust?

Ismerős az élmény, hogy újra meg újra ugyanabba a problémakörbe fut bele, a már jól ismert konfliktusok visszatérően jelennek meg az életében, és nem ismeri fel a kulcsot, hogyan lehetne más irányba terelni a történéseket?

Vagy egyszerűen csak azt érzi, hogy valakinek el kell mondania a nehézségeit, és a környezetében élőket nem szeretné ezzel terhelni?

Fordulhatnak hozzám akkor is, ha párjával visszatérő, vagy tartós konfliktushelyzeteket élnek meg, esetleg ennek egyéb kárvallotjai is vannak (például a gyerekek). Ha azt érzik, szeretnének nyugalomban élni, ehhez minden környezeti és személyes adottságuk megvan, és valami mégsem teszi ezt lehetővé.

De az is lehet, hogy nem tudják eldönteni, egyáltalán érdemes-e tovább próbálkozni a kapcsolat megmentésével, vagy inkább kultúráltan búcsút kellene venni egymástól.

A fenti tapasztalások során érdemes egy külső, objektív szakember támogatását igénybe venni, hogy a jelenségek mögötti valódi okokat feltérképezzük, és megoldási lehetőségeket találjunk. A coaching során megismerheti a konfliktuskezelési technikákat, konfliktuskezelési stratégiákat; mélyebb önismeretre tehet szert, csökkentheti a szorongás tüneteit, elsajátíthatja az asszertív kommunikáció lényegét és általánosságban csökkentheti stressz-szintjét.

Több évtizedes egyéni- és párterápiás tapasztalatom birtokában örömmel támogatom Önt is, ha a fentiekben magára ismer.

Érdeklődés, bejelentkezés:

Hívás/Call