+36 70 337 8364 evapat30@gmail.com

Személyre szabott tréningek

Csoportos keretek között foglalkozni önmagunkkal, kihívást jelentő helyzeteinkkel sok szempontból megsokszorozza a foglalkozás hatékonyságát. A közös problémakör kapcsán megtapasztalhatjuk, hogy az adott élethelyzet más embernél is jelen van, nem vagyunk egyedül nehézségeinkkel.

Kézzelfogható visszajelzéseket adunk és kapunk, amely önismeretünk fejlődését érezhetően és minőségi módon segíti. A tréningnapok végén viszonyulásmódunk az adott kérdéskörhöz jelentősen változik, így egészen más megoldási módok irányába kezdhetünk gondolkozni, mint ahogy azt a korábbiakban tettük (megtörténik a probléma „átkeretezése”).

A csoport támogató, bizalomteli légkörében olyan problémák is a felszínre bukkanhatnak, melyeknek létezése a korábbiakban nem fogalmazódott meg, mégis negatívan hatott az egyén, vagy a csoport közérzetére.

Úgy érzi, mindez misztikusan hangzik? Itt a lehetőség, hogy  kipróbálja, olyan élményhez juttatva önmagát, illetve csapatát, amely meghatározó változásokat hozhat az önök életében.

Az alábbi programok közül válogathat:

Hívás/Call